AFP

  во

  Млад Африканец кој пред две години се доселил во Канада, неодамна станал милионер откако двапати во рок од пет месеци на лотариски игри на среќа популарните ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Млад Африканец кој пред две години се доселил во Канада, неодамна станал милионер откако двапати во рок од пет месеци на лотариски игри на среќа популарните ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Млад Африканец кој пред две години се доселил во Канада, неодамна станал милионер откако двапати во рок од пет месеци на лотариски игри на среќа популарните ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Јапонските научници кои работат на конструкција на вселенски лифт, наскоро ќе можат да го направат првото тестирање во вселената со минијатурна верзија на ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Јапонските научници кои работат на конструкција на вселенски лифт, наскоро ќе можат да го направат првото тестирање во вселената со минијатурна верзија на ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Средновековниот црногорски град Котор, сместен во величествениот Бокакоторски залив, преживеал многу војни и олуји. Сега се соочува со друг вид на напад. ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Средновековниот црногорски град Котор, сместен во величествениот Бокакоторски залив, преживеал многу војни и олуји. Сега се соочува со друг вид на напад. ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Еден тинејџер од Австралија е обвинет за хакирање на мрежата на “Apple” и кражба на интерни податоци од компанијата. Како што пишува “The Age”, 16-годишниот ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Најмалку 39 цивили загинале а повеќе десетици лица се ранети и сметаат за исченати по експлозија на складиште за оружје во неделата во станбена зона во ...
  сите 13 | | | веќе видена