Аце

  во

  Општина Велес продолжува со активностите за отстранување на дивопоставени времени објекти чија бројка според проценките на општинските служби изнесува 600. Во ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Општина Велес продолжува со активностите за отстранување на дивопоставени времени објекти чија бројка според проценките на општинските служби изнесува 600. Во ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Прилепскиот театар „Војдан Чернодрински“ денеска одбележува 69 години од постоењето или од првата театарската претстава „Кир Јања“ од од Ј.С.Поповиќ, во режија ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Прилепскиот театар „Војдан Чернодрински“ денеска одбележува 69 години од постоењето или од првата театарската претстава „Кир Јања“ од од Ј.С.Поповиќ, во режија ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Прилеп, 18 февруари 2019 (МИА) – Прилепскиот театар „Војдан Чернодрински“ денеска одбележува 69 години од постоењето или од првата театарската претстава „Кир ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Прилепскиот театар „Војдан Чернодрински” денеска одбележува 69 години од постоењето или од првата театарската претстава „Кир Јања” од од Ј.С.Поповиќ, во режија ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Прилепскиот театар „Војдан Чернодрински" денеска одбележува 69 години од постоењето или од првата театарската претстава „Кир Јања" од од Ј.С.Поповиќ, во режија ...
  сите 30 | | | веќе видена

  РЕЗУЛТАТИ ВО ЖИВО… ПРВА ЛИГА, 19. КОЛО Скопје: РАБОТНИЧКИ – РЕНОВА (1-0) Петковски 45′ Тетово: ШКЕНДИЈА – ВАРДАР (1-0) Имери 22′ Кичево: ПОБЕДА – БЕЛАСИЦА ...
  сите 45 | | | веќе видена