Абас

  во

  Тренер по борење повторно ја отвора салата за тренинг и покрај тоа што ја изгубил раката во бомбашки напад. Во сиромашниот кварт од Кабул, борењето нуди надеж ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Обединетите нации, Европската унија и Русија ги повикаа Палестинците и Израелците да ја запрат брзата ескалација на насилства во Газа во последните 24 часа. – ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Обединетите нации, Европската унија и Русија ги повикаа Палестинците и Израелците да ја запрат брзата ескалација на насилства во Газа во последните 24 часа. – ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Обединетите нации, Европската унија и Русија ги повикаа Палестинците и Израелците да ја запрат брзата ескалација на насилства во Газа во последните 24 часа.– ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Обединетите нации, Европската унија и Русија ги повикаа Палестинците и Израелците да ја запрат брзата ескалација на насилства во Газа во последните 24 часа. – ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Обединетите нации, Европската унија и Русија ги повикаа Палестинците и Израелците да ја запрат брзата ескалација на насилства во Газа во последните 24 часа. – ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Две момчиња од Скопје завршија во притвор откако ја ограбиле бабата кај која изнајмиле соба во Охрид. Според полицијата, поради постоење основи на сомнение за ...
  сите 73 | | | веќе видена

  Две момчиња од Скопје завршија во притвор, откако ја ограбиле бабата кај која изнајмиле соба во Охрид. Според полицијата, поради постоење основи на сомнение за ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Две момчиња од Скопје завршија во притвор, откако ја ограбиле бабата кај која изнајмиле соба во Охрид. Според полицијата, поради постоење основи на сомнение за ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Две момчиња од Скопје завршија во притвор, откако ја ограбиле бабата кај која изнајмиле соба во Охрид. Според полицијата, поради постоење основи на сомнение за ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Две момчиња од Скопје завршија во притвор, откако ја ограбиле бабата кај која изнајмиле соба во Охрид. Според полицијата, поради постоење основи на сомнение за ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Две момчиња од Скопје завршија во притвор откако ја ограбиле бабата кај која изнајмиле соба во Охрид. Според полицијата, поради постоење основи на сомнение за ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Поради постоење основи на сомнение за сторено казнено дело „ разбојништво“, СВР Охрид до надлежното Јавно обвинителство поднесе кривична пријава против ...
  сите 13 | | | веќе видена