Здружението на лекари специјализанти ЗЛC ја поздравува одлуката на Министерството за здравство да го прифати барањето на ЗЛС за укинување на интермедиерниот ...
сите 6 | | | веќе видена

Јавното претпријатие ја информира јавноста дека непознати сторители вршат директно атакување врз водоснабдителниот систем на с. Кучевиште и с. Побожје , каде ...
| | веќе видена

Според него националната стратегија и акцискиот план би ги исцрпило буџетите на општините. -Јасно е дека нема да дојде до подобрување на животот на жителите во ...
сите 2 | | | веќе видена

Лидија Кировска, сопруга на директорот на телевизија „Телма“ Атанас Кировски, е нововработена во Министертвото за култура кај Роберт Алаѓозовски. Вработувањето ...
сите 5 | | | веќе видена

И додека оние кои го назначија очекуваат пофалби за новиот директор на „Танец“, тој ги добива истите, но сепак не за менаџирање, туку за столарија, како што ...
| | веќе видена

Јас ќе напоменам дека само во првите пет месеци од оваа година, иако имавме сериозна политичка криза, иако имавме техничка влада, протести низ улиците и сите ...
| | веќе видена

Молскавичната квалитативна брзина со која во последниве десетина години се развива градот под Марковите Кули, според мислењето на неговите жители, заслужува ...
сите 41 | | | веќе видена

Американскиот Стејт Департмент неодамна го објави меѓународниот извештај за верските слободи во нашата земја, за 2016 година , каде повторно се акцентирани ...
сите 4 | | | веќе видена

Библиотекари во 30-тите јавале по планините во Кентаки, нивните седла полни со книги, разнесувајќи материјал за читање на луѓето во изолираните рурални ...
сите 3 | | | веќе видена

next