По најновата бомба на Ел Чека, алијанса на албанците тврди дека Али Ахмети и Садула Дураку, договарале прикривање на убиец кој убил невин човек, а тоа од нив ...
сите 38 | | | веќе видена

САД сметаат дека состојбата на Балканот треба да се промени и дека политиката на американската администрација е насочена кон изградба на стабилен, безбеден и ...
сите 11 | | | веќе видена

Средба со МНР на Шведска Маргот Валстром: Задоволство е да се биде во Шведска, земја и вистински пријател чие внимание и заложба за нашиот регион бескрајно го ...
сите 37 | | | веќе видена

Градоначалниците и претставниците на општинските совети денеска во Струга ќе дискутираат за предизвиците во локалната власт на четвртата седница на Генералното ...
сите 18 | | | веќе видена

Македонија презема значителни напори, но се уште не ги исполнува стандардите за елиминација на трговијата со луѓе, се констатира во извештајот на Стејт ...
сите 25 | | | веќе видена

Премиерот Зоран Заев но и министер за финансии испрати порака кон сите што ја критикуваат политиката на власта со данокот на додадена вредност и особено ...
сите 18 | | | веќе видена

Прашањето не е дали, туку кога ќе почат преговорите за членство во Европската унија. Одлуката тоа да се случи во октомври е најреална до сега. Но, дотогаш не ...
сите 35 | | | веќе видена

Медицински тимови од составот на Воено – медицинскиот центар и од Армијата на САД, кои се вклучени како медицинска поддршка на вежбата „Одлучен удар“, во рамки ...
сите 20 | | | веќе видена

Потпретседателот на Собранието и член на делегацијата на Собранието во ПС на НАТО, Весел Мемеди денеска во Париз учествува на 14-от Парламентарен безбедносен ...
сите 31 | | | веќе видена

next