Зоран Заев по повеќе од 15 часа не стигнал да го види писмото од ДУИ

Албанската платформа и барањата на партиите се уште на отворена маса пред ДУИ и СДСМ. Но проблемот не е во тоа што се уште траат партиските тактизирања околу ултиматумот кој го поставуваат албанските партии, туку содржината на текстот кој се држи во Албанската платформа и барањата на партиите се уште на отворена маса пред ДУИ и СДСМ. Но проблемот не е во тоа што се уште траат партиските ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒