ЗНМ: МПМ свесно ги затвора весниците

Здружението на новинарите на Македонија (ЗНМ), преку соопштение реагира на неизвесната судбина на вработените во медиумите на Медиа Принт Македонија (МПМ), откако вчера дел новинарите информираа дека биле повикани да конкурираат на распишаниот оглас во новоформираната компанија „Медиа Принт ДООЕЛ – Скопје“, фирма ќерка на МПМ. Соопштението во продолжение ви го пренесуваме во целост: „Здружението ...

⇐ DailyРадио МОФ ⇒