Живото Блато на Али Ахмети

За да обезбеди било какви права за било кого во Македонија Али Ахмети прво треба да ги даде клучевите од кафезот во кој заедно со Груевски ја заробија државата. Сите барања во Платформата на албанските политички партии, вклучително и она конфузно барање за Декларација на осуда на геноцидот, може да се сметаат за легитимни. Тоа е нивно право да побараат што сметаат дека е важно за нив и за ...

⇐ DailyНова ТВ ⇒