Жестока расправа во Центар за улицата на кејот

Тензиите за изградбата на двонасочна улица, од градскиот кеј се префрлија во советот на Општина Центар. Со жестоки кавги, на моменти и навреди, советниците на општината расправаа за спорната градба. За едните денешната седницата била обид за дефокусирање на јавноста, додека за другите обид за спас на градското шеталиште. За советниците од ВМРО-ДПМНЕ планот за запирање на изградбата на улицата ...

⇐ Daily24 Вести ⇒