Започнуваат подготовките за 14. Меѓународен саем на градежништво

На Скопски саем започнуваат подготовките за 14-от Меѓународен саем на градежништво, градежни материјали и градежна механизација и 7-от RealExpo – Меѓународен саем на недвижности, кој од година во година забележува сè поголем интерес кај граѓаните. Вратите на овие високо популарни саеми ќе се отворат на 28.02.2017, вторник, и ќе останат отворени до 04.03.2017, сабота. Меѓународниот сaeм на ...

⇐ DailyПопуларно ⇒