Заглавени камиони, проодни патишта, најави за нов снег

На сибирски температури, заглавени и смрзнати. 70 камиони чекаат за влез во Грција. Грчките власти ги спуштија рампите на граничниот премин Евзони. На сибирски температури, заглавени и смрзнати. 70 камиони чекаат за влез во Грција. Грчките власти ги спуштија рампите на граничниот премин Евзони.Поради лошите временски услови и состојбата на патиштата, од ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒