Заев: Секогаш кога СЈО отвора случај, јас сум таргет на обвинителството на Зврлевски

Повеќе од половина час траеше исказот на лидерот на СДСМ, Зоран Заев во Основното обвинителство, кое го сомничи за нелегално финансирање на политичката кампања, заедно со лица на раководни позиции во партијата. По распитот, Заев изјави дека СДСМ за другите партии може да служи како пример за транспарентно финансирање. „Нема никакво сомневање во самиот извештај, општеството има што да научи од ...

⇐ Daily24 Вести ⇒