Заев и СДСМ му подготвуваат нов пеколен план на македонскиот народ

СДСМ подготвува нова измама на граѓаните, a оваа театарска претстава е предвидено да се одигра на продолжението на конститутивната седница закажана за утре напладне, дознава „Република“. Подмолниот план на СДСМ се состои во тоа на утрешната седница СДСМ да го предложи за претседател на Собранието Оливер Спасовски како гарант дека Владата на СДСМ ќе ги добие сите 67 гласа од коалицијата на СДСМ и ...

⇐ DailyРепублика ⇒