Заев на распит во Јавното обвинителство

Претседателот на СДСМ Зоран Заев денеска беше на распит во Основното јавно обвинителство Скопје по отворена истрага за изборни нерегуларности за изборите во 2016 година. Осомничени се Заев, едно вработено лице во администрацијата на СДСМ и правното лице СДСМ. - Ни беа презентирани индициите за злоупотреба за изборната кампања во 2016 година. Јасно ни е тоа што ни беше презентирано, усно од страна ...

⇐ DailyУтрински ⇒