Заев-Безак: Никој не смее да ги попречува државните интереси

Претседателот на СДСМ, Зоран Заев попладнево се сретна со амбасадорот на Р.Словачка во Р.Македонија, Мартин Безак. Тема на разговорот беше потребата од деблокирање на демократските процеси, со коишто ќе се овозможи стабилност и развој на Република Македонија кон ЕУ и НАТО и квалитетен живот за граѓаните. – Решение мора да има низ почитување на демократските принципи. Граѓаните на кредибилни ...

⇐ DailyБриф ⇒