Заев - Алтхаузер: Нова силна влада посветена на реформите, која ќе води реална политика!

Претседателот на СДСМ, Зоран Заев, денеска се сретна со Кристине Алтхаузер амбасадорката на Р. Германија во Македонија. тема на разговорот беше потребата од продолжување на демократските процеси во Македонија и формирање нова, силна, посветена влада кон реформските приоритети. „Мнозинството граѓани на македонија дадоа поддршка за демократска Македонија наспроти режим. режимот е срушен со пенкало ...

⇐ Daily24 Вести ⇒