Забрана за шлепери на Плетвар кои се без зимска опрема

На шлеперите и другите тешки товарни возила кои немаат соодветна и комплетна зимска опрема, нема да им биде дозволено да го преминуваат планинскиот превој кај Плетвар. На шлеперите и другите тешки товарни возила кои немаат соодветна и комплетна зимска опрема, нема да им биде дозволено да го преминуваат планинскиот превој кај Плетвар. Чашата ја прелеа синоќешното заглавување на три тешки возила ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒