Втор снежен бран во источна Македонија

Вториот снежен бран најмногу снег донесе во беровскиот регион. Техничкиот раководител на ЈП „Македонија пат" - Штип, Кире Коцев вели дека утринава во Малешевискиот регион имаат нова снежна покривка од 15 сантиметри Тој забележува дека и покрај снежните врнежи во источна Македонија од утринава се исчистени сите магистрални и регионални патни правци. -Во моментов немаме никаква забрана за ...

⇐ DailyStart.mk ⇒