ВМРО-ДПМНЕ за Зоран Заев – Го нарекуваат крадец, а му ветуваат поддршка за Влада

Во четири минутното интервју, поранешниот премиер Никола Груевски ги изнесе овие ставови. Иако Заев го гледа како криминалец, тој би го поддржал само доколку лидерот на СДСМ се откаже од заедничката Декларација на албанските партии, или како што ја нарекува Груевски, Тиранската Платформа. Во текот на интервјуто дадено во неделата за Канал5, претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски, освен што ...

⇐ DailyТВ21 ⇒