ВМРО-ДПМНЕ: Случајот „Тендери“ е монтиран процес

СЈО е продолжена рака на СДС. Тоа го видовме со секој еден случај кој тие го отворија. Случајот „Тендери“ кој СЈО го отвори, а се однесуваше на наводна злоупотреба на службено овластување при избор на фирма за изведба на градба на објектот на Музејот на македонската револуционерна борба е целосно монтиран процес, дел од една политичка пропаганда на СДС која има за цел да го оцрни ВМРО-ДПМНЕ, ...

⇐ DailyТочка ⇒