ВМРО-ДПМНЕ: Процесот на десоросоизација почнува

СДСМ и Сорос се гробарите на невладиниот сектор во Република Македонија. СДСМ и Сорос системски ја уништуваат демократијата преку атак врз секоја мисла која е различна од диктатите на Бихаќка и идеите на Џорџ Сорос во изминативе 25 години, се вели во соопштението на ВМРО-ДПМНЕ. „СДСМ и Сорос системски ги корумпираат новинарите и медиумите, уништувајќи ја конструктивната критика, паралелно ...

⇐ DailyЖурнал ⇒