ВМРО-ДПМНЕ: Последиците од Тиранската платформа се несогледливи за Македонија

Последиците по однос на државата од реализирање на Тиранската платформа ќе бидат несогледливи. Токму затоа ВМРО-ДПМНЕ е спремно да поддржи малцинска влада на СДСМ и да гласа се од нивната програма, само за да се откажат од Тиранската платформа, повторно порачаа од ВМРО-ДПМНЕ. - Целта за растурање на Македонија не е нова, но сега ја има својата кулминација бидејќи одредени фактори од надвор во ...

⇐ DailyВест ⇒