ВМРО-ДПМНЕ со порака до СДСМ - Време е да почнете да работите

ВМРО-ДПМНЕ ја критикува СДСМ дека не започнала сериозно да работи што особено се покажало со проблемот со струшката депонија која го загрозува здравјето на граѓаните поради неспособноста на владината коалиција. Владата на СДС дозволи граѓаните на град Струга да го дишат штетниот воздух десет дена. Со самото гасење на депонијата нема да се реши овој проблем, бидејќи постои опасност повторно да се ...

⇐ DailyФактор ⇒