До кога ВМРО-ДПМНЕ планира да ги силува институциите а законите и Уставот да ги третира како кондоми?

До кога оваа власт на ВМРО-ДПМНЕ планира да ги силува институциите, а законите и Уставот да ги третира како кондоми, насила натнати за вршење на нивните потреби? Онаа фигура која се шетка во резиденцијата на Водно, наместо во согласност со Уставот да изврши консултации со политичките субјекти -макар и заради форма, ако не суштински, пред да го довери мандатот на оној кој има гаранции дека ...

⇐ DailyЛокално ⇒