ВМРО-ДПМНЕ: Неприфатливо формирање партиска полиција

– Тоа што го прави Оливер Спасовски е целосно незаконски и е спротивно на Колективниот договор и Законот за внатрешни работи, рече Сашо Павловски од ВМРО-ДПМНЕ на прес-конференција, истакнувајќи дека „сиот хаос кој го креирал Спасовски резултирал со драстично намалување на активностите на Министерството за внатрешни работи“. Сите оние кои имаат личен и професионален интегритет во Министерството, ...

⇐ DailyКурир ⇒