ВМРО-ДПМНЕ: Фросина Ременски ја дефокусира јавноста

По денешената посета на екс-министерката Фросина Ташевска Ременски на децата со пречки во развојот, реагираа од ВМРО-ДПМНЕ. Реакцијата oд Лилјана Кузмановска ви ја пренесуваме интегрално: Децата со посебни потреби, лицата со инвалидност, нивните семејства и сите социјално ранливи групи на граѓани го заслужуваат целосното внимание и грижа од страна на институциите. ВМРО-ДПМНЕ досега реализираше ...

⇐ DailyТочка ⇒