ВМРО-ДПМНЕ: Екстерното тестирање е тестирање на реално стекнатото знаење

Не може да се укине екстерното тестирање, тоа е тестирање на реално стекнатото знаење на учениците. .

⇐ DailyКанал 5 ⇒