ВМРО-ДПМНЕ ги бара пасошите, функционерите на партијата биле луѓе со дигнитет

ВМРО-ДПМНЕ реагира на мерките за претпазливост побарани од страна на СЈО порачувајќи дека „лицата од раководството на партијата се луѓе со дигнитет и интегритет кои уживаат голем углед во Македонија и надвор“ така што сите акции што се преземаат кон нив се тенденциозни и политички мотивирани. „Кривичните постапки на СЈО се тенденциозни и целосно политички мотивирани. Сите акции кои ги превзема ...

⇐ DailyТочка ⇒