Власт или Пропаст

Претседателот на државата вчера го додели мандатот за формирање на новата влада на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски. Почнува тежок процес на преговори за формирање влада - во игра влезе и лидерот на ДУИ, Али Ахмети, кој вчера истакна дека водејќи се од заедничката платформа на Албанците, почнува преговори со ВМРО-ДПМНЕ Пишува: Љупчо Златев Откако вчера претседателот Иванов му го додели ...

⇐ DailyStart.mk ⇒