Во владата на Заев нема место за Груевски

Лидерот на СДСМ Зоран Заев смета дека за никого на светот, па ниту за него и неговата партија не е прифатливо Никола Груевски да биде дел од широка владина коалиција – изјави Заев за Ал Џaзира Бакланс, пред утрешната посета на еврокомесарот Јоханес Хан. – Не може за никого на светот, па ни за нас да биде прифатливо човек кој бил носител на режим и кој ја предизвика кризата, кој прислушуваше ...

⇐ DailyПозитив ⇒