ВИВА - добитник на Дизни награда

Детските ВИВА сокови ја добија престижната „Дизни“ награда, за лиценциран производ за 2016 година. Компанијата Дизни го оцени високиот квалитет и унитарноста на природните сокови за деца со ликовите на Фроузен и Авенџерс. Вивакс е првата компанија на Балканот која започна соработка со „Дизни“ и „Марвел“ за производство на природни сокови наменети за деца. ВИВА Дизни соковите се застапени на ...

⇐ Daily24 Вести ⇒