Вилијам Маршал: Македонија ќе стане главен центар за рушење на ерата на Сорос

Македонија ги илустрира субверзивните тактики кои Сорос ги користи за разгорување на граѓанска војна, преку финансирање на организации, медиуми и улични активисти. Ние сочувствуваме со македонскиот народ, предводен од страна на Претседателот Ѓорѓе Иванов, кој се бори против ова зло. Ова е ставот на Вилијам Маршал, виш инспектор на Џудишал Воч, во интервју за емисија на Радио Слободна Македонија. ...

⇐ DailyТВ Нова ⇒