Вилијам Маршал: Македонија ќе стане главен центар за рушење на ерата на Сорос

Џудишал Воч го тужи американскиот Стејт департмент и УСАИД. Организациите на Џорџ Сорос, кои во соработка со Стејт департментот, Амбасадорот Џес Бејли и УСАИД од администрацијата на Обама насочија широкопојасна дестабилизација против владата и народот на Македонија, изјави екслузивно за „Гласот на народот со Слободан Томиќ“ на Радио Слободна Македонија, Вилијам Маршал, виш инспектор на „Џудишал ...

⇐ DailyДенешен ⇒