Вилијам Маршал: Македонија ќе стане главен центар за рушење на ерата на Сорос

Маршал вели дека Македонија е важна не само за откривањето на активностите на Сорос во Македонија, но и за сите нас кои не’ инспирираше во Џудишал Воч да лансираме таканаречен неформален „Центар за истражувања на Сорос“. -Започнавме истрага за активностите на Сорос во Албанија, и наскоро ќе го сториме тоа за Унгарија и на други места исто така, вели Маршал. Задржувајќи се на ставот на ...

⇐ DailyКурир ⇒