(ВИДЕО)”Спакувана” Саботажа

“Спакувана” Саботажа, емитувана на 20 март 2017 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“. автор: Среќко Поповски монтажа: Коста А.

⇐ DailyЛибертас ⇒