(ВИДЕО) ФАКТОР24: Епископ Давид Нинов: „Тешко е да се разговара кога ви се закануваат со затвор“

Во синоќешното издание на Фактор24 можевте да го проследите интервјуто со епископ Давид Нинов: „Тешко е да се разговара кога ви се закануваат со затвор“ , Новинарите Бојаровски и Ѓорѓевски за молкот на МПЦ-ОА. Дали платформата на албанските партии води кон јазична и фактичка федерализација? Одговори на овие прашања побаравме од проф Шпетим Љатифи и политикологот Марјан Вучковиќ. Дали Горазд ...

⇐ DailyФактор ⇒