(Видео) Eве како ќе изгледа новиот клинички центар Мајка Тереза

Вредноста на договорот изнесува околу 72 милиони евра, а предвидува градежните работи да завршат во рок од 45 месеци од почетокот на градбата. Вредноста на договорот изнесува околу 72 милиони евра, а предвидува градежните работи да завршат во рок од 45 месеци од почетокот на градбата. Овој клинички центар ќе овозможи врвен третман на пациентите според меѓународни стандарди Потпишан договорот за ...

⇐ DailyStart.mk ⇒