Вести во минута

Нови 5.000 работни места. Херитиџ за македонската економија. Заев се откажува од Жерновски? Заврши блокадата на преминот Евзони. Месиќ се чуствува добро по несреќата. - Владата го усвои новиот оперативен план за вработување преку кој ќе се креираат најмалку 5.000 нови работни места. За спроведување на планот ќе се одвојат над 14 милиони евра. - Импресиониран сум од економскиот напредок на ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒