Велешкиот кризен штаб на вонреден состанок

Надлежните преземаат мерки за справување со состојбата. На оваа тема во Велес, Ана Милевска Ѓеоргиева разговараше со првиот човек на градот, градоначалникот Славчо Чадиев. Што договори кризниот штаб. -Кризниот штаб на Општина Велес препорачува и поактивен пристап кон старите осамени лица, социјално изолираните и бездомниците, обезбедување огрев, храна и лекови, домашни посети од страна на ...

⇐ DailyКанал 5 ⇒