Унгарија ќе ги затвора невладините на Сорос!

„Овие организации неопходно е да бидат потиснати со сите расположливи средства и јас мислам дека треба да бидат избирашани. Мислам дека меѓународните услови сега се вистински за тоа бидејќи е избран нов претседател на САД“, вели Силард Немет. Ваквиот чекор на унгарските власти претходно го најави и унгарскиот премиер Виктор Орбан, според кого невладините организации добиват пари од странство со ...

⇐ DailyКанал 5 ⇒