Учителот му ја дупнал главата, директорката го бранела пред мајката на ученикот дека „ете, се случува и тоа“?!

Седумгодишниот Б.С, второодделенец од училиштето Васил Главинов во Велес бил жртва на физично насилство од страна на професорот Д.К. од истото училиште. Според изјавата на мајката, Даниела Стефанова, нејзиниот син се спречкал со друго дете и учителот се впуштил да ги раздели по што силно го удрил нејзиниот син во тилот и го бутнал во ѕидот каде си го расекол челото. – Го удрил син ми во главата ...

⇐ DailyЛибертас ⇒