Ученици од средните стручни училишта ќе одат на пракса во фирми

Ученици од средните стручни училишта ќе почнат да одат по компании, за практично да вежбаат тоа што им го предаваат нивните професори. На ваков начин кога ќе завршат средно ќе знаат и можат знаењето што го добиле да го применат на пазарот на труд Ученици од средните стручни училишта ќе почнат да одат по компании, за практично да вежбаат тоа што им го ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒