„Трансмет“ на осомничениот Кочан доби уште еден тендер од ЕЛЕМ

Компанијата „Трансмет“ на Сеад Кочан доби уште еден тендер од државната ЕЛЕМ и со новиот договор една година ќе работи во РЕК Битола. Новиот договор за користење на повеќетонската автодигалка која ќе работи во РЕК е вреден над 9 милиони евра.ЕЛЕМ смета дека нема ништо спорно во тоа што имотот и сметките на „Трансмет“ се замрзнати од судот. Тендерот бил спроведен лани, а оценкате е извршена пред ...

⇐ DailyМКД ⇒