Трајановски: Ќе поднесам кандидатура во партијата, а таму ќе видиме што понатаму

-Најпрво да гледаме да се распишат изборите. Да гледаме дека навреме ќе бидат распишани локални избори. Потоа во партијата има процедура, како во сите, така и во нашата има процедури, посочи Трајановски. Тој појасни дека во таа процедура се селектираат кандидатите за кои партијата смета дека ќе имаат највеќе можности врз основа на анкетите. Трајановски очекува дека ВМРО-ДПМНЕ повторно ќе има ...

⇐ DailyКурир ⇒