Трајановски за Алфа: Градот Скопје во неколку викенди од август и септември ќе промовира голема забава под мотото „Супер Скопје“

-Забавата ќе се случува пет викенди ако се земе предвид и Пиволендот, една од локациите е кејот втората е старата скопска чаршија, третата е улица Македонија, додека четвртата локација е Боемска улица 1 и 2. Покрај кејот првиот настан ќе биде на 18 август во петок, а вториот на 19, следниот викенд на 25 август забавата ќе се случува во скопската чаршија, на први септември, петок забавата ќе се ...

⇐ DailyКурир ⇒