Тодоров: СДСМ ги затвори фабриките, испушти 200 илјади луѓе од работа и не отвори ниту една фабрика, додека ВМРО-ДПМНЕ отвори нови фабрики, работни места и ја зголеми вработеноста

-Не зборуваме за невработеност која административно се брише од агенција за вработување, туку намалување на невработеност како резултат на сериозно зголемување на вработеноста. Затоа велам многу често се користат тешки зборови без да се има аргументи. Ние во 2006-та година наследивме ситуација во која што имавме 38,7 проценти невработеност и тоа беше економска катастрофа, тоа е уништување ...

⇐ DailyКурир ⇒