Тодоров: Со изградба на новиот клинички центар ќе се постават нови стандарди за квалитет на здравството

Со изградбата на новиот клинички центар ќе бидат поставени нови стандарди за квалитет на здравствените услуги во Македонија, изјави Никола Тодоров, вицепремиер и министер за здравство на потпишувањето на договорот за изградба на клиничкиот центар „Мајка Тереза“ во Скопје. Тодоров и претставници на компаниите Гранит, Бетон и италијанската ИНСО системи денеска го потпишаа договорот за изградба на ...

⇐ DailyStart.mk ⇒