Тодоров: Ако ние навистина сме назадувале, тогаш не би добиле позитивна препорака, ниту позитивен извештај

Ова го истакна Никола Тодоров од ВМРО-ДПМНЕ во „Само вистина“ на ТВ Канал 5. -Ние имаме, би рекол, малку чудна ситуација- да од една страна ги исполнуваме сите оние обврски кои што од нас се бараат, тоа е евалуирано соодветно со тоа што имаме добиено позитивен извештај, но на крај изостанува почеток со преговорите, додаде Тодоров.

⇐ DailyКурир ⇒