Тимоти Лес: Голема Албанија, Србија и Хрватска со поделба на Македонија како решение за Балканот

Поранешниот политички секретар во амбасадата на Обединетото Kралство во Скопје, не отстапува од поделба на државите. Како решение за Балканот, бара голема Албанија, голема Србија и голема Хрватска со поделба на Македонија. Поранешниот политички секретар во амбасадата на Обединетото Kралство во Скопје, не отстапува од поделба на државите. Како решение за Балканот, бара голема Албанија, голема ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒