Тимоние на средба со Шеќеринска: Вратите на НАТО се отворени

Унапредувањето на одбранбената соработката меѓу Македонија и Франција е од големо значење за заедничкиот придонес кон мирот, стабилноста и безбедноста на Балканот и пошироко, беше потенцирано денеска на средба помеѓу министерката за одбрана, Радмила Шекеринска и амбасадорот на Република Франција Кристиан Тимоние, во Министерството за одбрана. Шеќеринска рече дека реформите кои ќе ги спроведат во ...

⇐ DailyФактор ⇒